Skip to main content

Valley View High School

Mobile Menu Toggle
Bell Schedules » Regular Bell Schedule 2019 -2020

Regular Bell Schedule 2019 -2020

Regular Bell Schedule 2019 -2020 Class Time: 57 Minutes Passing Time: 7 Minutes
*Extra 7 Minutes for Announcements
*An “A” on a student schedule represents 1st Lunch; a “B” represents 2nd Lunch.
Description / Period Start Time End Time Length
Passing 6:49 AM 6:56 AM 7 min
Period 0 6:56 AM 7:53 AM 57 min
Passing 7:53 AM 8:00 AM 7 min
Period 1 8:00 AM 8:57 AM 57 min
Passing 8:57 AM 9:04 AM 7 min
*Period 2 9:04 AM 10:08 AM 64 min
Passing 10:08 AM 10:15 AM 7 min
Period 3 10:15 AM 11:12 AM 57 min
Passing 11:12 AM 11:19 AM 7 min
Period 4B* 11:19 AM 12:16 PM 57 min
1st Lunch 11:12 AM 11:52 AM 40 min
Passing 11:52 AM 11:59 AM 7 min
Period 4A* 11:59 AM 12:56 PM 57 min
2nd Lunch 12:16 PM 12:56 PM 40 min
Passing 12:56 PM 1:03 PM 7 min
Period 5 1:03 PM 2:00 PM 57 min
Passing 2:00 PM 2:07 PM 7 min
Period 6 2:07 PM 3:04 PM 57 min